Temel Karamollaoğlu: Televiyonlarda hep aynı kişi konuşuyor
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, "aynı anda 20-25 kanal aynı türküyü söylüyor. El-İnsaf!" dedi. Yandaş medyanın yayın politikasını dile getiren Karamollaoğlu, "bunu da herkes görüyor, Ak Partililer de görüyor." dedi.

Temel Karamollaoğlu yapyığı konuşmasında şu ifadelerde bulundu.

"Televizyon ekranlarını sadece her gün hem de böyle peş peşe, iktidar mensuplarına açarak insanları etki altında tutarız zannediyorsanız, yine başaramazsınız. Gerçeklerin üstünü örtemezsiniz.

- Şaşırıyor insan. Televizyonlara bir bakıyorsunuz, kanal çeviriyorsunuz, hep aynı kişi konuşuyor. Yeter, dünyanın hiç bir yerinde böyle birşey yok.

- Aynı anda 20-25 kanal aynı türküyü söylüyor. El-İnsaf!

- Ve bunu da herkes görüyor, Ak Partililer de görüyor.

- İşsizlik artıyor; "efendim önlemeye başladık", Sen işsiz insana sor.- Dolar yükseliyor; "efendim, ne yapalım bu dışarının bir oyunu. Elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Biz bu oyunu bozacağız" , Boz da görelim...

- Dış ticaret açığı küçülmüyor: "Milyarlarca liralık yatırımlar yapıyoruz" Mübarek adamlar, milyarlarca liralık yatırımı niye siz 20-25 kişiye tahsis ediyorsunuz?

- Bunlarla siz Türkiye'nin problemini çözeceğiz zannediyorsanız, Çözemezsiniz!

- Türkiye'de bir kalkınma meydana gelecekse, problemler çözülecekse bu topyekün bir kalkınma ile sağlanır.

- Öyle sizin tanıdığınız, sadece bildiğiniz, sizin sözünüzden çıkmayan, sadece sizin söylediklerinizle ittifa eden bir takım insanları destekleyerek bu memleketin kalkınacağını düşünülorsanız Sükut-u Hayale uğrarsınız.

Söyledim

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.soyledim.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!