Nasıl Bir Şapka Seçmeliyim!
Bayanların çoğu sürekli olarak şapka kullanıyor. Peki, yanlış şapka mı kullanıyorlar yoksa doğru mu? Yüz şeklime göre nasıl şapka takmalıyım? Şapkayı nasıl seçmeliyim? gibi sorularınız için derledik.

Sürekli şapka takan insanlar, giydikleri elbiseler ile şapkalarının uyumlu olmasına dikkat ederler. Şapkayı elbisenizle kombinlediniz, fakat şapka size yakışmıyorsa doğru şapka seçimi yapmanız gerekir. 

Şapka takıyorsunuz bulunduğunuz ortama uygun olması, aşırıya kaçmaması çok önemli. Eğer elbisenizle uyumlu bir şapka kullanıyorsanız yüz şeklinide uyması, şapkanın sizin üzerinizde daha iyi şekilde görünmesini sağlayacaktır. 

DOĞRU ŞAPKAYI NASIL SEÇMELİYİM!

Bayanların çoğu sürekli olarak şapka kullanıyor. Peki, yanlış şapka mı kullanıyorlar yoksa doğru mu? Çoğu zaman yanlış olabiliyor. Nasıl şapka seçmeliyim? Diyorsanız yüzünüze göre şapkalar seçmelisiniz. Şöyle ki oval bir yüz şekliniz varsa hemen hemen her tür şapkayı kullanabilirsiniz. özellikle seçmenize gerek yok. Eğer ki yuvarlak yüze sahipseniz geniş kenarları olan şapkalar, görsel olarak ince gözüken şapkalar kullanabilirsiniz. 

Kalp şeklindeki yüzler ise geniş kenarlı olan ve disket şapkalar kullanabilir. Alnının öne çıkması lazım. Kare yüz şekline sahip olan bayanlar ise kenarlı şapkalar seçebilirler. Son olarak dikdörtgen yüzüne sahip olanlar ise seçeceği şapkalar elmacık kemiğini kapatmayacak şekilde olmalı.

Söyledim

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.soyledim.com/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!